Udtalelser fra klienter

En god veninde havde opfordret mig til flere gange at kontakte Frants, da han virkelig havde gjort en forskel for hende. Jeg har kæmpet med mange smerter i nakken/skuldre i adskillige år og efterhånden prøvet så meget, at jeg ikke ikke orkede mere. Men overbevist blev jeg og det har jeg bestemt ikke fortrudt. Frants ser på helheden, og med hans kompetencer og en god løbende dialog, mærker jeg forandring efter få behandlinger. Jeg giver ham de varmeste anbefalinger.

Hilsen Lotte

Inden 1. behandling hos Kropsterapi Nord var mine paraderne helt oppe, og var bevist om dette blot var et tilbud, som ikke kunne hjælpe mig med mine udfordringer: spændinger i nakken, skulder og lænd og med dette en del hovedpine.

Frants var god til informere om behandlingsforløbet, som gjorde at paraderne blev sænket lidt, men ikke helt…….han gjorde det også meget tydeligt, at mine udfordringer IKKE ville blive løst på 1 eller 2 behandlinger, så skulle have tålmodighed og mærke efter, efter behandlingen og gerne tage disse betragtninger med til den kommende behandling.

Og vil med det samme sige, at mine fordomme til denne behandlingsform har jeg sendt i hjørnet, da jeg først fik paraderne HELT ned og lod mig falde hen, under behandlingen, kom resultaterne.

KAN derfor kun anbefale Kropsterapi Nord, v. Frants Schneider, til andre.

Husk dog – tålmodighed og mærke tilfredsheden komme snigende.

John Bøjden

Kan stærkt anbefales 🤗
Frants er utrolig behagelig og ekstrem grundig.
Han ser helheden i din krop og finder sammenhængen i kroppens dynamikker og fokusområder. Derfor fokusere han ikke kun på det ene punkt hvor man har smerte. Men løser lidelsen ved en sammenhæng i fokus på hele kroppen. En unik oplevelse som giver stof til eftertanke. Man får en forståelse for vores fantastiske krops evner.

Hilsen Thomas

Kan klart anbefale kropsterapiNord. Frants er meget professionel og helhedsorienteret. 

Er kroppen i ubalance eller skadet vil jeg klart anbefale Frants.

De bedste hilsner Carina Skovgaard.